Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diváky Talentmanie nejvíce zaujal zpěv a žonglérská show

26. 10. 2010 | Novinky
Semifinálové večery nejzábavnější show letošního podzimu na Nově Talentmania gradují, a tak i během uplynulých víkendových dní soutěžící nasazovali všechny zbraně, aby svým vystoupením zaujali diváky, protože jen ti je mohou posunout svými SMS hlasy do finálových kol. Na plné čáře u diváků zvítězili okouzlující mladá zpěvačka Dominika Puterová a charismatický Jiří Berousek ml. se svou žonglérskou show!

I tento víkend patřila obrazovka TV NOVA přímým přenosům semifinálových kol Talentmanie. Všichni soutěžící předvedli svůj talent s maximálním nasazením, u diváků však sklidila největší úspěch žonglérská show cirkusového barda Jiřího Berouska mladšího a také pěvecké vystoupení krásné mladé Dominiky Puterové. Tito soutěžící totiž obdrželi v rámci diváckého SMS hlasování o postup do finále největší počet zaslaných hlasů.

Klání semifinalistů byla pro všechny soutěžící opět velmi napínavá. Role diváků-talentmania-semifinaleporotců není jednoduchá, všechna vystoupení jsou zajímavá a mají své kouzlo. Slyšeli jsme úžasné operní tóny prodavačky drahých kamenů Ivety Hejdukové, taneční duo Hybrid´s Crew zatančilo jakoby ani nemělo kosti v těle, akrobatky JNS Cheerleader´s létaly několik metrů vysoko, viděli jsme naprosto dokonalý mladý taneční pár Lukáš Smolka a éterická Noemi, všechny uchvátily vystoupení taneční skupiny Gesto i akrobatické číslo šestileté Elišky Součkové s dědečkem a mnoho dalšího.

Hvězdná porota s krásnou Adelou Banášovou v čele, přestože hlasovací právo během semifinálových kol nemá, se zájmem přihlížela a pečlivě vystoupení hodnotila. Populární duo bavičů Michal Suchánek a Richard Genzer, kteří plní svou roli porotců s humorem sobě vlastním, se při vystoupení tentokrát dokonce aktivně zapojilo - viděli jsme je jako sultány, tančící břišní a prsní tance, nebo během vystoupení Magnetické lady, kdy se Michal Suchánek ujal role jejího asistenta.    

Postupující semifinalisté, na které se můžete těšit ve finálových kolech již za pár dní:
Žonglér Jiří Berousek ml.
Operní pěvkyně Iveta Hejduková
Taneční duo electric boogie Hybrid Crew
Pěvecké duo Two Voices
JNS Cheerleader´s
Mladý taneční pár Lukáš Smolka a Noemi
Vasilij Savčenko a Eliška Součková
Romská zpěvačka Vanesa Kokyová
Taneční skupina Gesto
Mladá zpěvačka Dominika Puterová


Poslední semifinálové kolo Talentmanie v přímém přenosu již v sobotu 30. října 2010 od 20:00 na TV Nova. V neděli 31. října již startuje první finálové kolo!



Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
fakt to bolo super
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles