Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Operní pěvec Milan Sulej a duo Hybrid´s Crew postoupili do Superfinále Talentmanie!

2. 11. 2010 | Finále
Diváci u obrazovek v tandemu s hvězdnou porotou rozhodli během přímého přenosu prvního finálového večera o prvních dvou soutěžících, kteří mají své místo v Superfinále nejzábavnější show letošního podzimu na Nově Talentmania jisté!

Nejzábavnější show na Nově Talentmania již zná první dva soutěžící, kteří svůj výjimečný talent předvedou v Superfinálovém kole a neuvěřitelnou výhru 150 000 eur budou mít doslova na dosah ruky!

I přesto, že všechny čtyři duelové souboje prvního nedělního finálového kola byly po všech stránkách velmi atraktivní a talentovaní soutěžící v nich předvedli excelentní výkony, vítězný post a postup do Superfinálového kola vybojovali operní pěvec Milan Sulej a duo skvělých tanečníků electric boogie Hybrid´s Crew.

talentmania-operni-zpevak-milan-sulej-Hala bratislavské Incheby byla během nedělního finálového večera doslova nabitá emocemi, napětí by se zde dalo krájet. Všichni soutěžící dali do svých vystoupení naprosto všechno, aby porotu a diváky svým vystoupením zaujali. I když pěvecké číslo Zuzany Polákové sklidilo velké ovace, operní pěvec Milan Sulej s árií z Verdiho opery Nabucco uspěl u diváků na plné čáře. Taneční duo Hybrid´s Crew se svým electric boogie převálcovalo vystoupení taneční skupiny Prezioso a nadchlo dokonce i Zdeňka Trošku, který má na moderní tanec svůj specifický názor. Napínavý byl také třetí souboj, ve kterém uspěl se svým stepařským číslem Tobiáš Košir, Davídek Dostál se ale v roli imitátora legendy světové pop music Michael Jackson ukázal opět jako velký a statečný bojovník. Při čtvrtém duelu i přes skvělý výkon artistů Show Express Dance Company uspěl Miloš Malý se svými karetními triky. 

Všichni členové poroty, v čele se vždy okouzlující a elegantní Adelou Banášovou, se svého hodnotícího postu, který je od finálových kol opět pro soutěžící zásadní a rozhodující, zhostila velmi svědomitě. Jako vždy byli ve svém hodnocení soutěžících upřímní a objektivní, včetně členů bavičského dua MR.GS Michala Suchánka a Richarda Genzera. Ten se dokonce na žádost karetního iluzionisty Miloše Malého zhostil role jeho „asistenta“. Karetní kouzla Richarda Genzera nadchly natolik, že během nich dvakrát „omdlel“. Naštěstí jen z legrace!

První finálový večer měl svého moderátora nejen na podiu, ale také v zákulisí v podobě krásné Nikol Moravcové, která svědomitě monitorovala dění, zpovídala soutěžící, zkrátka si to jako zkušená moderátorka užívala.

2. finálový večer uvidíte již v neděli 7. listopadu 2010 od 20:00 na obrazovkách TV Nova



Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
naozaj je dobrý
Obrázek uživatelky
profil
jen jsem zírala, já je neumím ani pořádně zamíchat Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle