Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

První semifinálový večer Talentmanie živě již tuto neděli!

3. 10. 2010 | Novinky

Nejzábavnější show letošního podzimu na Nově Talentmania vstupuje do další fáze. Již tuto neděli, 3. října 2010, nás čeká první semifinálový večer, který se ponese ve znamení emocí, napětí a také překvapení!

 

Narodil se přesně devět dní po smrti džezového velikána Louise Armstronga a snad i to mu předurčilo jeho výjimečný talent. Peter Ondria nejen že dokonale imituje jeho zpěv, má také jedinečné hudební nadání. Ve svých osmi letech začal hrát na bicí. Za „bubny“ ho nebylo vůbec vidět a stejně tak je tomu  dodnes. To, co mu bylo naděleno v hudební talentu, mu bylo upřeno ve vzrůstu (měří 151 cm). Tento „MALÝ – VEĽKÝ MUŽ“ se ale mnohem více než svou výškou zabývá hudbou – kromě bicích hraje na klávesy, akordeon a trubku. A v neděli večer se utká s ostatními soutěžícími o postup do finále. Uvidíme, jestli mu název obce, v níž žije, předurčí jeho umístění. Domovinou mu je totiž východoslovenská obec Víťaz.

 

V prvním semifinálovém přímém přenosu se diváci, a to nejen televizní, ale i ti, co se sejdou v hale bratislavské Incheby, mohou těšit nejen na první desítku nejtalentovanějších semifinalistů, ale také na reakce hvězdné poroty s vydatnou podporou oblíbeného moderátora Leoše Mareše.

Během prvního semifinálového večera budeme svědky postupně pěti soubojů mezi dvěma soutěžícími, kteří ve své kategorii předvedou to nejlepší ze svého umění. Svým vystoupením se budou snažit přesvědčit televizní diváky, že právě oni mají talent, který si zaslouží jejich hlas. Od semifinálových kol totiž budou o postupu soutěžících rozhodovat výhradně televizní diváci svými poslanými hlasy. Každý semifinalista pak už bude jenom krok od pohádkové výhry 150 000 eur, tedy téměř čtyř milionů korun.

 

Dalšími semifinalisty, kteří se v neděli předvedou, budou kromě Petera Ondrie:

 

Neuvěřitelný tanečník electric bogie Matúš Pišný

Akrobaté na šálách Show Express Dance Company

Stepařská skupina Nine taps

Zpěvák Ondřej Beil

Dvanáctiletá operní zpěvačka Patricia Janečková

Zpěvák Václav Lebeda 

Skupina retroakrobatů Revmatici

Spam BMX se svou show na kolech

Taneční skupina Superhrdinové

 

První semifinále Talentmanie v přímém přenosu v neděli 3. října  2010 od 20:00 na TV Nova

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !