Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Talentmania a Divadlo Broadway pořádají benefiční koncert pro Chrastavu

10. 09. 2010 | Novinky
Projekt Talentmania pokračuje se svou pomocí oblastem postiženým letošními ničivými povodněmi, s níž začala letos v květnu, když poslala nejvíce zasaženým obcím materiální pomoc. Společně s Divadlem Broadway pořádá charitativní koncert, jehož výtěžek půjde na obnovu obce Chrastava, která se s důsledky povodní vypořádává dodnes. Koncert se koná v úterý 14. září v 19 hodin v pražském Divadle Broadway a vystoupí na něm Michal David, Helena Vondráčková, Daniel Hůlka a další hvězdy naší pop music. Jeho hlavním partnerem je TV Nova.

Když letos na jaře postihly Českou republiku ničivé povodně a řada obcí se ocitla v tíživé situaci, projekt Talentmania byl v plném proudu příprav. Za několik dnů totiž měly začít otevřené castingy v různých městech v České talentmaniarepublice a na Slovensku. Přesto se nákladní vůz Talentmanie ihned vydal napříč republikou, aby v čele s ředitelkou marketingu TV Nova Miloslavou Novákovou jako ambasadorkou Talentmanie dopravil do nejpostiženějších oblastí vysoušeče, vysokotlakové čističe a  potřebné čistící a úklidové prostředky.

Vědomi si toho, že pomoc v rámci přírodních katastrof je potřeba dlouhodobě, uspořádali umělci Divadla Broadway společně s Talentmanií benefiční koncert, jehož výtěžek půjde na obnovu severočeské obce Chrastava. Zaznějí na něm písně ze známých muzikálů, jež mj. zazpívají Michal David, Helena Vondráčková, Petr Kolář, Daniel Hůlka, Monika Absolonová, Ilona Csáková, Marian Vojtko nebo Kamila Nývltová.

Výtěžek z prodeje vstupenek osobně převezme starosta obce Chrastava Michael Canov. „Velice si vážíme toho, že takové osobnosti jako Michal David, Helena Vondráčková, Petr Kolář a další zpěváci se rozhodly uspořádat koncert pro Chrastavu. Klobouk dolů před jejich snahou pomoci našemu městu, které tak zdevastovala nedávná povodeň. Každého příspěvku na jeho obnovu si velmi ceníme. Já i další lidé z Chrastavy, jejichž domy byly zaplaveny, se na vystoupení hvězd naší populární hudby moc těšíme,“ prohlásil starosta Canov.

Benefiční koncert pro Chrastavu se koná v úterý 14. září v 19 hodin v pražském Divadle Broadway. Vstupenky v hodnotě 1000 korun lze zakoupit v pokladně divadla.

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !