8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Talentmania - předvedli se lidé z Plzně a Zlína!

26. 05. 2010 | Novinky

Talentmania už zachvátila regiony České a Slovenské republiky. Již předváděli svůj jedinečný um obyvatelé Plzně a Zlína, kde proběhly první české veřejné castingy. Na Slovensku se předváděli lidé z Nitry a Košic. Možnost ukázat svůj um budou moci i obyvatelé dalších měst na otevřených náborech, které budou probíhat celý tento týden v obou zemích.

Talentmania má za sebou první den veřejných castingů. Každý, kdo má mimořádný talent, mohl včera na veřejném castingu v Plzni a ve Zlíně ukázat to neobyčejné, co v česko - slovenské show ještě nikdo nikdy neviděl.

Snídaně na cestách se postarala o to, že Plzeň včera žila Talentmanií už od brzkého rána. Kromě exkluzivních vozů Talentmania, které k nejlepší česko - slovenské show zkrátka patří, nebyla nouze o umělce a talenty, kteří své umění předvedli přímo ve vysílání. Viděli jsme například imitátora českých celebrit nebo mladého break dance tanečníka. Ti za svůj excelentní výkon obdrželi „žolíka“, který jim poskytl výhody v otevřeném castingu.

 

Na veřejný casting v obou českých městech, kterých se zúčastnily osoby s nejrůznějším talentem a schopnostmi, přišli umělci od útlého věku až po seniory. Děti např. ukazovaly, že si pamatují ledacos. Své umění předváděly nejrůznější taneční skupiny i jednotlivci, zastoupena byla i hra na různé hudební nástroje, vystoupili akrobaté, kouzelníci nebo třeba hypnotizér. 

 

A to je teprve začátek! Další zájemci, kteří mají co ukázat, a hlavně chtějí ukázat, a vyhrát tak pohádkovou výhru 150 000 eur, mají šanci během dalších castingů, které proběhnou v dalších místech v Česku a na Slovensku:

 

Česká republika:

 

27. 5. 2010 14:00 - 19:00 Liberec

Obchodní centrum Nisa, Multikino CineStar, České Mládeže 456, Liberec

 

27. 5. 2010 14:00 - 19:00 Brno

Obchodní centrum Olympia, Palace Cinemas, U Dálnice 777, Brno - Modřice

 

29. 5. 2010 14:00 - 19:00 Praha

Multikino CineStar - Anděl, Praha 5    

 

 

Slovensko:

 

28. 5. 2010 14:00 - 19:00 Bratislava

kino Mladosť, Hviezdoslavovo námestie 17, Bratislava

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !