8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Talentmania - Češi a Slováci jsou národy neuvěřitelných talentů!

2. 06. 2010 | Novinky

Každý, kdo má talent a nadání pro cokoliv, ať už uvěřitelného nebo neobvyklého, si nenechal minulý týden ujít šanci zúčastnit se veřejných castingů do nejlepší Česko Slovenské show s názvem Talentmania. Ani na posledním otevřeném castingu, který se konal v sobotu 29. května 2010 v Praze, nebyla o nejrůznější talenty nouze!

Kromě excelentních tanečníků a výjimečných zpěváků nechyběli barmanská ani ohňová show, Michael Jackson a přišel i Joker. Všichni zájemci, kteří se nestihli zúčastnit veřejných castingů ale nemusí zoufat, přihlásit se mohou i nadále, a to prostřednictvím webových stránek www.talentmania.tv.

Poslední veřejný casting do nejlepší Česko Slovenské show, během něhož mohli soutěžící předvést svůj jedinečný um, se konal v sobotu 29. května. 2010 v Praze. Přestože casting začínal od 12 hodin, už od rána se talentovaní zájemci kupili před multikinem CineStar, aby měli své místo jisté. Protože se do show Talentmania mohl přihlásit opravdu každý bez rozdílu věku, pohlaví, barvy pleti, národnosti nebo bydliště, bylo opět na co koukat. Přišla obrovská spousta nadaných tanečníků–sólistů i skupin, kteří předváděli nejrůznější taneční styly, úžasných zpěváků, muzikantů, kteří hráli na hudební nástroje nebo třeba na pilu, akrobatů – od malých dětiček po osoby zralého věku, viděli jsme fakírskou show, psaní pozpátku a mnoho dalších neuvěřitelných kousků. 

Hlavní motivací pro všechny potenciální výherce Talentmania je pohádková výhra 150 000 eur, tedy téměř 4 miliony korun a síla dvou největších televizních stanic na trhu, které za projektem stojí. Výkony bude během soutěže hodnotit hvězdná porota v podání Adely Banášové, Aleny Šeredové, Pala Habery a Zdeňka Trošky. V projektu nemůže chybět ani nejpopulárnější moderátor Leoš Mareš.

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !