Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Již tuto neděli budeme znát předposlední dva superfinalisty a uvidíme Leoše v mase!

20. 11. 2010 | Finále

Máme před sebou další čtyři duelová klání osmi finalistů nejzábavnější show letošního podzimu na Nově Talentmania, kteří zabojují o svůj post v Superfinálovém kole 5. prosince 2010! Koho z talentovaných soutěžících podpoří diváci svými sms hlasy a jaký talent zaujme členy poroty? A dodrží Leoš Mareš svou sázku a přijde opravdu oblečen do hovězího masa? Ano! To uvidíme během přímého přenosu 4. finálového kola, již tuto neděli.

 

V pořadí již čtvrtý finálový večer Talentmanie odhalí předposlední dva nejtalentovanější finalisty, kteří se ocitnou na „prknech“ bratislavské Incheba areny Superfinálového večera 5. prosince 2010. V předposledním finálovém večeru nejzábavnější show letošního podzimu  uvidíme osm originálních vystoupení talentovaných finalistů. V rámci pěveckého duelu uslyšíme božské hlasy pěvecké formace Free voices, která svede souboj s neméně půvabným osazenstvem pěveckého dua Gitanas. Dech beroucí akrobatické kousky předvedou mažoretky JNS Cheerleaders, v duelovém souboji s tanečním párem sympatického Lukáše a okouzlující Noemi. Netradiční žonglérskou show nám naservírují Bratři v tricku, a proti nim se postaví duo z cirkusu Originál Berousek, principál Jiří Berousek ml. a jeho medvěd! Uvidíme novou choreografii Aleny Smolíkové a nejtalentovanější fenky Talentmanie Keysi a také napínavé fakírské vystoupení Petra Kozáka, který odolá ohni stejně jako třeba žiletce nebo noži.

Během přímého přenosu 4. finálového kola Talentmanie budeme svědky nejen dalších napínavých duelových soubojů o postup do Superfinále, které budou plné emocí a překvapení. Také se přesvědčíme, jak dojde k naplnění prohrané sázky moderátora Leoše Mareše, který měl políbit zpěvačku Lady Gaga při jejím pražském koncertu. Jak mu asi bude slušet zbrusu nový obleček, šitý pro něj na míru z hovězího masa, který si nedávno sama kontroverzní světová hvězda Lady Gaga oblékla?  „Slib samozřejmě splním, bude to velká zábava. A má slíbeno, že kostým nebude cítit,“ dodává Leoš.

 

Live přenos 4. finálového večera Talentmanie v neděli 21. listopadu 2010 od 20:00 na TV Nova

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Mareše vůbec nemusím,ale na tento pořad občas kouknu,takže se docela těším.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
snad mu obleček do večera nezasmrádne Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nemá se sázet,přeju mu to.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
kvůli tomu kostýmu na to alespoň mrknu.oblek z masa???SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles