Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Již tuto neděli budeme znát předposlední dva superfinalisty a uvidíme Leoše v mase!

20. 11. 2010 | Finále

Máme před sebou další čtyři duelová klání osmi finalistů nejzábavnější show letošního podzimu na Nově Talentmania, kteří zabojují o svůj post v Superfinálovém kole 5. prosince 2010! Koho z talentovaných soutěžících podpoří diváci svými sms hlasy a jaký talent zaujme členy poroty? A dodrží Leoš Mareš svou sázku a přijde opravdu oblečen do hovězího masa? Ano! To uvidíme během přímého přenosu 4. finálového kola, již tuto neděli.

 

V pořadí již čtvrtý finálový večer Talentmanie odhalí předposlední dva nejtalentovanější finalisty, kteří se ocitnou na „prknech“ bratislavské Incheba areny Superfinálového večera 5. prosince 2010. V předposledním finálovém večeru nejzábavnější show letošního podzimu  uvidíme osm originálních vystoupení talentovaných finalistů. V rámci pěveckého duelu uslyšíme božské hlasy pěvecké formace Free voices, která svede souboj s neméně půvabným osazenstvem pěveckého dua Gitanas. Dech beroucí akrobatické kousky předvedou mažoretky JNS Cheerleaders, v duelovém souboji s tanečním párem sympatického Lukáše a okouzlující Noemi. Netradiční žonglérskou show nám naservírují Bratři v tricku, a proti nim se postaví duo z cirkusu Originál Berousek, principál Jiří Berousek ml. a jeho medvěd! Uvidíme novou choreografii Aleny Smolíkové a nejtalentovanější fenky Talentmanie Keysi a také napínavé fakírské vystoupení Petra Kozáka, který odolá ohni stejně jako třeba žiletce nebo noži.

Během přímého přenosu 4. finálového kola Talentmanie budeme svědky nejen dalších napínavých duelových soubojů o postup do Superfinále, které budou plné emocí a překvapení. Také se přesvědčíme, jak dojde k naplnění prohrané sázky moderátora Leoše Mareše, který měl políbit zpěvačku Lady Gaga při jejím pražském koncertu. Jak mu asi bude slušet zbrusu nový obleček, šitý pro něj na míru z hovězího masa, který si nedávno sama kontroverzní světová hvězda Lady Gaga oblékla?  „Slib samozřejmě splním, bude to velká zábava. A má slíbeno, že kostým nebude cítit,“ dodává Leoš.

 

Live přenos 4. finálového večera Talentmanie v neděli 21. listopadu 2010 od 20:00 na TV Nova

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Naoma a Lukas....deti jsou skveli
Obrázek uživatelky
profil
su tam fakt talenty
Obrázek uživatelky
profil
nesleduji a nezajímá mě to moc.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Od jisté doby Mareše nemusím a to maso to je hnus.FujSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nesleduju takovéhle soutěže-a Mareše vůbec nemusím
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles