Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Talentmania – porotkyně Alena Šeredová

30. 08. 2010 | Porota

Krásná modelka a herečka, která usvědčuje své příjmení ze lži. Alena Šeredová dobyla svým půvabem nejen Českou republiku a Itálii, ale i srdce jednoho z nejznámějších fotbalistů Gianluigiho Buffona.

Tato křehká bytost, která dokáže vypít pivo na ex rychleji než leckterý pijan, se vrací na českou obrazovku po deseti letech.

 

Překrásná modelka a herečka z Prahy, to je Alena Šeredová, která již od malička tíhla k modelingu. V patnácti fotila s Jadranem Šetlíkem, jedním z nejznámějších fotografů v České republice, o rok později se uchytila jako modelka v Řecku a v sedmnácti už dobyla hlavní centrum italské módy – Miláno.
 

V Itálii později také zůstala a během několika let se stala známou tváří nejen v oblasti módy, ale i na poli televizní zábavy, kdy se proslavila v pořadu Vrátím se v sobotu – Loterie, který byl oceněný v anketě Telegatto (obdoba české ankety TýTý).
 

A tak přestože Alenu Šeredovou známe především jako vicemiss České republiky (na Miss World skončila na čtvrtém místě), je paradoxně tato kráska s kaštanovými vlasy známější v zahraničí než u nás.

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !