Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Talentmania již točí castingy v divadlech!

17. 07. 2010 | Novinky
Během uplynulého víkendu začalo v historické budově Slovenského národního divadla v Bratislavě televizní natáčení divadelních castingů do nejlepší česko slovenské show Talentmania. Ta ovládne obrazovky dvou nejsledovanějších televizí TV Nova a TV Markíza už na podzim!

Uplynulý víkend žila historická budova SND v Bratislavě Talentmanií.  Hvězdná porota nejlepší česko slovenské show Talentmania ve složení Alena Šeredová, Adela Banášová, Zdeněk Troška a Paľo Habera vybírala z 300 nejzajímavějších vystoupení, v nichž talentovaní umělci předvedli své neuvěřitelné kousky a dovednosti. Jejich výkony, které pečlivě sledovala nejen porota, ale také tvůrci a štáb po dobu tří dnů, doplňoval svými vtipnými glosami populární moderátor Leoš Mareš.

Zdeněk Troška k natáčení v Bratislavě dodává: “Moc se mi líbilo. Skvělá atmosféra vládla v porotě i na jevišti. Organizace bratislavského výběru byla na jedničku s hvězdičkou. Užili jsme si spoustu legrace a těším se na další setkání.“

K nejčastěji předváděným výkonům patřily tanec a zpěv různých druhů a žánrů. Vystupovali sólisté i celé skupiny, nechyběli varietní vystoupení, ekvilibristická čísla, one man show, recitace, bubenické show, imitátoři, kouzelníci, mažoretky, roztleskávačky, hadí ženy, břišní tanečnice a viděli jsme i „air kytaristu“.

Nejmladšímu účastníkovi, který přišel v Bratislavě předvést porotě svůj talent, bylo 5 let, nejstarší uchazečce 72 let. Nejpočetnější soubor čítal 26 členů.

V televizním sestřihu diváci navíc uvidí tři kandidátky na spolumoderátorku pro Leoše Mareše nejjlepší česko slovenské show Talentmania, které jsme si na natáčení v  bratislavském castingovém kole vyzkoušeli -  Hanku Zajíčkovou, Kristínu Kevešovou a Michaelu Zvaríkovou.

Další natáčení castingových kol, v nichž se představí zhruba 700 talentů, se uskuteční v brněnském Mahenově divadle a v pražském Hudebním divadle Karlín.

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj