Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česká třicítka – 2. díl

7. 03. 2012 | Televizní tipy
Nový zábavný pořad Prima family Česká třicítka pokračuje dalším dílem, tentokrát na téma erotika. Moderátor Martin Dejdar vám nabídne třicítku nahých poetických i erotických scén z českých filmů. Komentovat je budou porotce soutěže ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT Jaro Slávik, herec Marián Labuda a moderátorka pořadu Hotel Paradise Martina Gavriely.

Kterou scénu považují za nejerotičtější moment v českém filmu vůbec? A který herec se v ukázkách objevil nejčastěji, takže jej porotci pasovali na nejerotičtějšího herce českého filmu?  Oč jsou na ně někteří diváci zvědavější, o to méně raději je herci natáčejí. Erotické scény. V dalším tematickém výběru uvidíte třicet úryvků, které opěvují ženskou krásu. Od nevinných doteků a poetických momentů až po žhavé sexuální scény, které měli problém natočit nejen herci, ale i sami kameramani.

Česká třicítkaPorotci pořadu Česká třicítka prozradí, které scény jim připadaly spíš směšné, i to, u kterých málem klopili oči k zemi. Určitě se i vy budete divit, kde všude se erotické scény objevily. Takže se nezapomeňte dívat, protože, jak řekla jedna z postav legendárního filmu Pozor, vizita!: Troška sexu nemůže škodit. U Jara Slávka vítězily víc scény poetické, které se objevují v černobílých filmech, než drsné a příliš realistické záběry.

Při komentování ukázek pořadu Česká třicítka v sobě nezapřel člověka, jenž se pohybuje v hudebním světě. Při sledování výběru se totiž zaměřil nejen na choreografii scény, ale také na hudební složku. Pokud budete tento díl sledovat, dozvíte se tak, co Jaro nazývá akustickým terorismem a čemu říká aspirinová scéna.

Moderátorka Martina Gavriely se u sledování tohoto dílu hodně smála. Přiznala se totiž, že scény v černobílých starších filmech jí připadají spíš směšné než žhavé. Jeden z filmů v ní vyvolá paralelu s jejím vlastním životem. Půjde v něm o to, jak se v určitou chvíli zbavit žvýkačky. Schválně – vybavíte si erotickou scénu v českém filmu, v níž hraje určitou roli žvýkačka?

Marián Labuda, hvězda filmů Vesničko má středisková, Anděl svádí ďábla nebo ROMing, celý výběr komentuje s neodolatelným laskavým humorem a nadhledem. Vysvětlí také, že se při sledování podobných scén pokaždé stydí. A v jednu chvíli se při komentování tohoto eroticky laděného výběru bude dokonce dívat sám na sebe, ale naštěstí ne v roli milovníka. Co je to za film, uvidíte ve druhém díle pořadu Česká třicítka.

Sledujte druhý díl pořadu Česká třicítka
ve čtvrtek 8. března na Prima family ve 20.00 hodin


Zdroj: Prima

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !