Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se spolumoderátorka Leoše Mareše pro Česko Slovenskou show Talentmania!

27. 06. 2010 | Novinky
Chcete se stát spolumoderátorkou Leoše Mareše v nejlepší česko slovenské show Talentmania? Nyní máte jedinečnou šanci! Pokud máte pocit, že máte moderátorský talent, ukažte co ve vás je a staňte se moderátorským kolegou ostříleného spíkra Leoše Mareše. Do „výběrového řízení“ se lze hlásit zavěšením svého videa na webové stránky soutěže, kde, bude probíhat hlasování.

Neopakovatelná šance stát se spolumoderátorkou nejžádanějšího spíkra republiky a spolu s ním moderovat nejlepší Česko Slovenskou show Talentmania je tady! Dívky, slečny a ženy od 5 do 99 let, pokud si myslíte, že jste pohotové, vtipné, zkrátka že oplýváte moderátorským talentem, natočte ukázkové video a zavěste ho na stránky www.talentmania.tv. Natočené video by mělo ukázat vaše jazykové schopnosti, smysl pro humor a potenciál stát se moderátorskou hvězdou pořadu Talentmania.

Svá moderátorská videa můžete nahrávat na www.talentmania.tv od dnešní půlnoci do 25. července 2010. O vítězce rozhodnou i návštěvníci webových stránek www.talentmania.tv, kde budou moci dát svůj hlas některé z kandidátek.

Na vítězku čeká kromě spolumoderování nejlepší česko slovenské show Talentmania se samotným  Leošem Marešem a otevření bran do světa showbussinesu, také setkání s hvězdnou porotou – světovou modelkou, krásnou Alenou Šeredovou, nejoblíbenější slovenskou moderátorkou Adelou Banášovou, proslulým lídrem skupiny Team Paľem Haberou a fenomenálním režisérem Zdeňkem Troškou.

Na vítěze nejlepší Česko Slovenská show Talentmania, která startuje na obrazovkách dvou nejsilnějších televizních stanic České a Slovenské republiky TV Nova a TV Markíza na podzim, čeká astronomická výhra 150 000 eur, tedy téměř 4 miliony korun.


Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !