Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Neuvěřitelný tanečník Matúš Pišný a nejohebnější akrobatka Eliška Součková ve finálovém kole již tuto neděli!

11. 11. 2010 | Finále
Také nadcházející nedělní večer TV Nova bude patřit finálovému klání talentovaných soutěžících nejzábavnější show letošního podzimu Talentmania. Kteří dva z osmi vystupujících 3. finálového kola uchvátí svým vystoupením porotu a diváky do té míry, že postoupí do Superfinálového souboje o téměř 4 miliony korun? Sledujte tuto neděli!

I během třetího finálového přímého přenosu Talentmanie nebude nouze
o nejšikovnější talentované finalisty, doslova pekelné napětí při rozhodování o postup do Superfinále, vypjaté emoce a mnohdy i překvapení, protože dopředu není nikdy jisté, kdo svým vystoupení diváky a porotu zaujme nejvíc! Těšit se můžeme na fenomenálního tanečníka electric boogie Matúše Pišného, kterého uvidíme v duelovém souboji s leteckým akrobatem Martinem Haukem. Ten se svými dvěma vlastnoručně složenými modely „zatančí“ na muziku z talentmaniaoblíbených akčních velkofilmů.

O přízeň diváků a kladné hodnocení poroty zabojuje také operní pěvkyně a prodavačka drahých kamenů Iveta Hejduková s árií z opery Antonína Dvořáka Rusalka s neméně talentovanou zpěvačkou Dominikou Puterovou a její písní interpretky Diany Ross.

Skvělou show ve 3. finálovém kole předvede i „malý-velký“ muž, imitátor Luise Armstronga Peter Ondria, v duelovém klání s pěveckým duem Two voices, které opět vtipně otextuje některého z mrtvých autorů klasické hudby.

Nejohebnější soutěžící Talentmanie šestiletá Eliška Součková zacvičí zbrusu nové akrobatické kousky se svým dědečkem Viktorem Savenkem, v souboji s originální choreografií talentovaných tanečníků skupiny Dance 2XS.

I ze třetího finálového kola Talentmanie postoupí jen dva vítězní soutěžící do Superfinále, a dostanou tak šanci zabojovat o vysněnou výhru 150 000 eur! Jeden vítěz vzejde na základě absolutního počtu obdržených diváckých sms hlasů, druhého soutěžícího určí porota.

3. finálový večer Talentmanie v přímém přenosu v neděli 14. listopadu od 20:00 na TV Nova


Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
bude SMS...ek...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles