Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dominika Puterová a Matúš Pišný postoupili do Superfinále!

16. 11. 2010 | Finále
Největší obdiv a sympatie diváků i poroty ve třetím finálovém kole nejzábavnější show letošního podzimu Talentmania získala mladá zpěvačka Dominika Puterová a mistr světa v electric boogie Matúš Pišný! Rozšířili tak řadu superfinalistů, kteří předvedou svůj talent v Superfinálovém kole, kde se rozhodne o vítězi závratné částky 150 000 eur!

Další dva nejtalentovanější soutěžící nejzábavnější show letošního podzimu Taletnmania mají své místo v Superfinálovém kole jisté! Po třetím finálovém kole patří fenomenálnímu tanečníkovi, mistru světa a naprosté jedničce v electric boogie Matúši Pišnému, který se stal vítězem večera díky absolutnímu počtu diváckých sms hlasů. Porotu, která má ve finálových kolech také hlasovací právo na kandidáta postupujícího do Superfinále, svým talentmania-two-voicesvystoupením nejvíce zaujala mladá půvabná talentovaná zpěvačka Dominika Puterová. Oba finalisté budou mít šanci zabojovat v Superfinálovém kole o závratnou výhru ve výši 150 000 eur již za tři týdny, a to 5. prosince!  

A jak probíhaly duelové souboje třetího finálového večera? Byly opět pekelně vyostřené po celou dobu přenosu. I přesto, že vystoupení „tancujícího“ kamionu i letadla Martina Hauka bylo zajímavé a ojedinělé, v duelovém souboji se skvělým tanečníkem Matúšem Pišným neobstálo. V rámci pěveckého duelu se utkala operní pěvkyně Iveta Hejduková se zpěvačkou Dominikou Puterovou. Divácký ohlas v tomto duelu sklidila právě Dominika. Ve třetím duelovém souboji uspělo akrobatické vystoupení maličké Elišky Součkové s dědečkem Viktorem Savenkem, proti vystoupení mladých tanečníků skupiny Dance 2XS. Pěvecké duo Two voices všechny uchvátilo svým podáním „mrazivého“ hitu od Madonny Frozen natolik, že ani Peter „Louis“ Ondria se songem L. Armstronga Wonderfull live neměl šanci!

Mezi nejtalentovanější superfialisty, které zabojují o závratnou výhru téměř 4 miliony korun  v Superfinálovém kole, tedy operního pěvce Milana Suleje, taneční duo Hybrid´s Crew, zpěvačku Patrícii Janečkovou, folklórní taneční soubor Čarovné ostrohy, se prozpívala Dominika Puterová a protančil Matúš Pišný.
       

4. finálový večer Talentmanie v přímém přenosu v neděli 21. listopadu od 20:00 na TV Nova.



Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
obaja so super, ale Matušovi to prajem viac
Obrázek uživatelky
profil
Krásný pořad, ale přepínám, abych viděla co nejvíc.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
koukám a přepínám Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
se nedívám nestíhám a tohle mě už trošku přestalo bavit
Obrázek uživatelky
profil
tak jsem překvapená, že se soutěže Two Voices zúčastnily. Jsou to bezvadný zpěvačky! přála bych jim úspěchSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles